Начало    Общи условия    За нас    Резервации    Контакти   
 
Нова година 2015
Еднодневни екскурзии
Карнавали, Екскурзии и Почивки
ЕКСКУРЗИИ чужбина
ЕКСКУРЗИИ България
УИКЕНД В ЧУЖБИНА
ЕКЗОТИКА


Ноември 2014
Декември 2014
Януари 2015
Февруари 2015
Март 2015
Април 2015
Май 2015
Юни 2015
Юли 2015
Август 2015
Септември 2015
Октомври 2015
РУСИЯ
Бели нощи Санкт Петербург, екскурзия без нощни преходи


15 Дни / 14 Нощувки
1590 лв.София – Будапеща – Краков – Варшава – Вилнюс – Талин – Санкт Петербург – Хелзинки – Рига – Каунас - Кечкемет – София
Екскурзии 2013

Бонус за ранни записвания:
При записване до 29.02.13 – разходка с корабче по река Дунав в Будапеща - БЕЗПЛАТНО.

Бели нощи Санкт Петербург, екскурзия без нощни преходи

30.06.-14.07.2013
15 дена/ 14 нощувки

Насладете се на тази великолепна екскурзия с крайна цел Санкт Петербург по времето на прочутите „Бели нощи”. Наред с перлата на севера, Санкт Петербург, ще посетим още девет големи европейски града и ще имаме възможност за сравнение стила на живот и очарованието на всеки един от тях.

Няма много градове в света, които да съперничат на елегантността на Санкт Петербург. Когато Петър Велики основал града през 1703 г., той наел най - добрите архитекти, предприемачи и художници в Европа, за да го построят и декорират. Простиращ се на 100 острова, свързани с повече от 600 моста, той често е наричан „Северната Венеция''.1-ви ден , 30.06.13 (неделя):
Будапеща
София-Будапеща – 740 км.
Отпътуваме от София за Будапеща в 6:00 ч. Пътуваме транзит през Сърбия. Пристигаме в Будапеща привечер. Настаняване в хотела. Вечерна панорамна обиколка на Будапеща, с местен екскурзовод на български език: Мостовете на река Дунав, парламента, Рибарските кули, забележителностите по улица Ракоши, Площада на героите.
По желание, вечерен круиз с корабче по река Дунав (с местен екскурзовод).
Нощувка в Будапеща в хотел****.

2-ри ден, 01.07.13 (понеделник):
Краков
Будапеща – Краков – 390 км.
Закуска. В 09:00 ч.отпътуваме за Полша. Пристигаме в Краков, един от най-красивите градове в Централна Европа, нареждащ се сред основните туристически атракции на Полша.
Вечерна разходка в центъра на Краков. Възможност за вечеря.
Нощувка в Краков, в хотел***.

3-ти ден, 02.07.13 (вторник):
Краков
Краков – Варшава – 350 км.
Закуска. Обиколка на Краков с местен екскурзовод: Старе место (UNESCO) – считаната за най-красивата стара улица в Европа-КANONICZA, «Големия площад" и Тромпета на Краков, Катедралата, параклиса на Сигизмунд, Кралския Дворец, Градската кула и др. Свободно време.
Отпътуваме за Варшава. Настаняване в хотел***. Нощувка.

4-ти ден, 03.07.13 (сряда):
Варшава
Варшава – Вилнюс – 440 км.
Закуска. Обиколка с местен екскурзовод на Варшава, град, възстановен в своя оригинален стил от XVII – XVIII век след мащабните разрушения по време на Втората Световна война. Стария град: Живописния стар търговски площад, заобиколен от ренесансови и барокови фасади, Кралския дворец (отвън), някога резиденция на полските крале, днес музей на изкуствата, площада с колоната на крал Сигизмунд III, кулите и средновековните стени, обграждащи някогашното сърце на града. Свободно време.
Отпътуване към Литва. Нощувка във Вилнюс, в хотел****.

5-ти ден, 04.07.13 (четвъртък):
Вилнюс
Вилнюс – Талин – 650 км.
Закуска. Обиколка на Вилнюс с местен екскурзовод: Стария град (UNESCO) с църквите Св.Павел и Св.Ана, Университета от 1570 г., Кулата Гедимено в Горния град и замъка Вилнюс. Свободно време.
Отпътуване към естонската столица. Нощувка в Талин, в хотел****.

6-ти ден, 05.07.13 (петък):
Талин
Талин – Санкт Петербург – 400 км.
Закуска. Обиколка с местен екскурзовод на Стария град (UNESCO) Талин, очарователно място със средновековна атмосфера, в който са съсредоточени и голяма част от историческите забележителности и музеи на града: Горния град (Тоомпеа), където е Дворецът Тоомпеа, днес седалище на Естонския Парламент, Катедралата Св.Александър Невски и куполната църква oт 13-ти век (Toomkirik) и Долния град, където се намират Сградата за заседания от 14-ти век, в готически стил, църквата Нигулисте и главните търговски улици. Свободно време.
Отпътуваме на север към Санкт Петербург, столицата на царете Романови.
Настаняване и нощувка в хотел ***.

7-ми ден, 06.07.13 (събота):
Санкт Петербург
Закуска. Няма много градове в света, които да съперничат на елегантността на Санкт Петербург. Полудневната туристическа програма с местен екскурзовод включва историческия център (UNESCO) на града, със сгради в различни архитектурни стилове, от барок до неокласика, посещение на Петропавловската крепост, чиито подземия са служели за убежище на руските императори, а по-късно и за затвор.
Следва разглеждане по желание на известния музей Ермитаж, намиращ се в Зимния дворец, в който се съхраняват много царски съкровища и е най-големият музей за изобразително изкуство в света. Нощувка.

8-ми ден, 07.07.13 (неделя):
Санкт Петербург
Закуска. По желание, целодневна екскурзия до г. Пушкин (парк и Екатерининския дворец). Свободно време в Санкт Петербург. Нощувка.

9-ти ден, 08.07.13 (понеделник):
Санкт Петербург
Закуска. По желание, целодневна екскурзия до Петергоф, с посещение на долния парк със знаменитите фонтани и един от малките дворци. Свободно време в Санкт Петербург. Нощувка.

10-ти ден, 09.07.13 (вторник):
Хелзинки
Санкт Петербург – Хелзинки – 400 км.
Закуска. Отпътуваме за Финландия. Обиколка на Хелзинки с местен екскурзовод: Сенатския площад, президентския дворец, парламента, зала "Финландия" и операта, катедралата Успенски, най-големия храм от този род в скандинавските страни, църквата в скалите (Темпелиаукио), Лютеранската църква, паметника на цар Александър II. Свободно време в Хелзинки.
Нощувка в Хелзинки.

11-ти ден,10.07.13 (сряда):
Хелзинки
Талин – Рига – 310 км.
Ферибот: Хелзинки – Талин.
Закуска. Свободно време в Хелзинки. Отпътуваме към Латвия и нейната столица Рига. Нощувка в Рига, хотел***.

12-ти ден, 11.07.13 (четвъртък):
Рига
Рига – Каунас – 250 км.
Закуска. Обиколка с местен екскурзовод на Рига, красива прибалтийска столица: Историческия център на града, включен през 1997 год. в списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО, където са концентрирани най-важните забележителности на града: Средновековния площад на кметството, паметника на Големия Кристофър, покровител на града и църквата “Свети Якоб”, архитектурния ансамбъл от 15-ти век “Тримата братя”, Вантовия мост над р. Даугава - символ на Рига, църквата “Свети Петър”, Барутната кула и Стария замък на рицарския орден от 14-ти век, църквата "Свети Спасител", проспект "Бривибас", “Къщата на черните котки”, Монумента на Свободата, Паметника на приказните Бременски музиканти. Свободно време. Отпътуваме за Каунас. Нощувка в хотел***.

13-ти ден, 12.07.13 (петък):
Каунас
Каунас – Варшава – 400 км.
Закуска. Обиколка с местен екскурзовод на Каунас, втория по големина град в Литва, разположен там, където се вливат двете големи реки Нерис и Неман: Кметството, катедралата, пешеходната улица с най-красивите къщи от 16-ти век, площада на Единството, историческия музей, крепостта и др. Свободно време. Отпътуваме за Варшава. Нощувка в хотел***.

14-ти ден, 13.07.13 (събота):
Варшава -Будапеща - 870 км.
Закуска. Отпътуваме за Будапеща. Нощувка в хотел**** в Будапеща .

15-ти ден, 14.07.13 (неделя):
Будапеща– София – 740 км.
Закуска. Отпътуваме за България. Пътьом кратък престой в Кечкемет, интересен унгарски град с богата история, където в момента се строи и през 2012 год. ще бъде открит голям завод на Мерцедес. Обиколка на града с екскурзовод. Свободно време.
Пристигаме в София късно вечерта.

ЦЕНА: 1 590 лв.
Цената включва :
14 нощувки със закуски в хотели 3-4*:
(Будапеща - 2 нощувки; Краков - 1 нощувка; Варшава - 2 нощувки;
Вилнюс - 1 нощувка; Талин - 1 нощувка; Санкт Петербург – 4 нощувки;
Хелзинки - 1 нощувка; Рига - 1 нощувка; Каунас – 1 нощувка);
Транспорт с удобен автобус, топли напитки по време на пътуването;
Обиколка с местен екскурзовод на български или руски език в Будапеща, Краков, Варшава, Вилнюс, Талин, Рига, Петербург, Хелзинки, Каунас, Кечкемет.
Водач на групата.
Цената не включва:
Разходи за лични нужди;
Входните такси за туристическите обекти;
Виза за Русия (не експресна поръчка) - 69 лева;
Фериботен билет Хелзинки – Талин - 35 евро;
Разходка с корабче по река Дунав в Будапеща - 13 евро;
Посещение на Петропавловската крепост - 13 евро;
Ермитаж - 20 евро;
Пушкин (парк и Екатерининский дворец) – целодневна екскурзия – 34 евро;
Петергоф (с посещение на долния парк със знаменитите фонтани и един от малките дворци) – целодневна екскурзия – 37 евро.

ПРИ ПЪТУВАНЕ В ЧУЖБИНА ВИ ПРЕПОРЪЧВАМЕ да си направите застраховка ''Отмяна на пътуване'' , за да ви се покрият неустойките в случай на невъзможност да тръгнете по здравословни или форсамажорни причини.
За подробности може да свържете с нас.

ВАЖНО!
Всички допълнителни услуги, които са по желание, се плащат при окончателното доплащане на екскурзията.

Начин на плащане: Записваме сега до изчерпване на местата! При записването се плащат 30% от цената. Останалата част от сумата се плаща най-късно 1 месец преди датата на пътуването.

Анулации: При отказ от пътуването до 2 месеца от датата на пътуването се удържат 10% от цената и направените до момента разходи за резервации и други плащания.
При отказ от 2 месеца до 1 месец от датата на пътуването се удържат 20% от цената плюс направените до момента разходи за резервации и други плащания.
При отказ по-малко от 1 месец до 3 дена от датата на пътуването се удържат 75% от цената.
При отказ по-малко от 3 дена до датата на отпътуването се удържа цялата сума.

Предупреждение за несъбран минимален брой пътуващи - 7 дена преди датата на отпътуването.

Внимание!
Непълнолетните лица трябва да представят най-късно 3 седмици преди датата на пътуването нотариално заверено писмено родителско съгласие. Писмено съгласие трябва да дадат и двамата родители, дори ако те са разделени или разведени.

Фирмата си запазва правото за промени в последователността на изпълнението на някои услуги по програмата и промени в цената, в случай на голямо повишаване цената на горивото в сравнение с цените през октомври 2012 или чувствително повишение цените на туристическите услуги по места.

Допълнителна информация и резервации:
София турс ЕООД
тел. : 02 920 1496; 02 9201436; 0887 249129; 0878 310332; 0885 925170 ; факс: 920 1436;
http://www.sofiatours.com ; Skype: sofiatrs1 ; Е-mail: info@sofiatours.com

Банкови сметки на София Турс ЕООД:
IBAN-сметка в лева: BG83 UNCR 7000 1519 4666 19.
IBAN-сметка в евро: BG10 UNCR 7000 1519 4666 72.
BIC: UNCRBGSF
УниКредит Булбанк, 1309 София, клон Западен парк.

СОФИЯ ТУРС ЕООД притежава застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл. 42 от ЗТ, застрахователна полица № 12 100 1315 0000322729, сключена на 12.12.2012 г. в ЗАД „Армеец„ за срок от 31.12.2012 до 30.12.2013

РЕЗЕРВИРАЙ ПРИНТИРАЙ


« Назад Още Оферти »
 
 
Начало    Общи условия    За нас    Резервации    Контакти    Sofia Tours © 2008 Уеб Дизайн: ПроСтудио